fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra till bokning av 108. Nils van der Poel – På vinst och förlust.

108. Nils van der Poel – På vinst och förlust

Kontakta oss för kostnadsfri support

Han har kallats för sportens Garbo men för första gången öppnar han upp för att även prata om sina förluster.
“Jag har gjort mina riskanalyser, både på det privata planet och som elitidrottare, det värsta är när min analys över förluster slår in…”
Det är lätt att glädjas över skridskotalangens makalösa prestationer, sin dedikation och motivation att slå sitt eget världsrekord i ett dubbelt världsmästerskap och vinna OS två gånger, men han har aldrig varit ute efter offentligheten.
“Jag är väl medveten om mitt varumärke men jag ger det ett år, sedan ska jag bygga något jag kan lägga hela mitt hjärta i.”
Hör Nils van der Poel i ett samtal om hemligheten bakom en viss centrifugalkraft i Trollhättan men också livet bortom prispallar och berömmelse.
Bara i Hjärntillskott med Lydia.

108. Nils van der Poel – På vinst och förlust
Hjärntillskott med Lydia

 
 
00:00 / 34:53
 
1X
 

Är du intresserad av att boka 108. Nils van der Poel – På vinst och förlust? Eller vill du kanske ha mer information om 108. Nils van der Poel – På vinst och förlust eller några andra ?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny