fbpx

Vad har du gjort idag som är nytt? Har du pratat med någon du aldrig talat med förut? Tog du en ny väg till jobbet imorse, bara för att få se ett nytt område? Många lever i en vardag där den ena dagen är den andra lik, eftersom det inte kräver så stor ansträngning. Å andra sidan får de heller inte ut det mesta av sin potential. Att bli sitt bästa jag kräver både ansträngning och motivation.
”Största hindret från att bli sitt bästa är att man envisas med att stanna kvar. De flesta är i egentlig mening inte rädda för förändring, men rädda för att överge det gamla. Fler borde våga ge upp och kanske börja öva på att inte stanna kvar i jobbet, i huset, i relationen.”
Morten Brandt började med sig själv. Trots sitt somelier intresse slutade han dricka vin av det enkla skälet att han blev en bättre person. Stegvis lämnar han vanor och beteenden men också miljöer och ha börjat leva som han predikar.
”Jag har hjälpt så många att bli motiverade till sitt bästa jag. Till slut insåg jag att det var min egen tur.”
En av de bästa vägarna till motivation är genom att sluta jämföra sig med andra. Hela livet går ut på att mätas. Det är en styrka är att komma ur den kulturen och sätta sin egna spelregler.
Hör mer av strategen och kompetensutvecklaren Morten Brandts steg mot en full potential.
Bara i #Hjärntillskottmedlydia.

Hjärntillskott med Lydia
Hjärntillskott med Lydia
99. Morten Brandt - Bli ditt bästa jag
Laddar in
/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed