fbpx

Kontaktuppgifter Bestseller PR AB

Om du har frågor, vill boka plats eller beställa mer material är du välkommen att höra av dig till oss! Du får gärna komma med idéer eller önskemål om vår verksamhet.

  Jobba hos oss

  Vill du vara med och arbeta med Hjärntillskott? Just nu söker vi drivna säljare till vårt Göteborgskontor.

  Skicka in ditt CV till jobbsok@bestseller.se

  Om Bestseller PR AB

  Många företag har idag begränsat med tid och resurser för att fräscha upp sina medarbetares kunskaper och ingjuta ny inspiration och energi i arbetet. Bestseller har anpassat sig till den situationen och kan erbjuda lösningar som motiverar och inspirerar både ledare och medarbetare.

  I vår seminarieserie – Hjärntillskott – blir du därför, på bara några förmiddagar, serverad de allra bästa kunskaper som finns att tillgå inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och framtidsplanering. Till hjälp tar vi de främsta nationella och internationella föreläsarna för att förmedla kunskap på ett så effektivt sätt som möjligt.

  Goda relationer är hemligheten bakom framgångsrika företag! Bestseller har skapat ett brett nätverk av företag i Sverige där du lätt kan knyta nya kontakter och byta erfarenheter, samtidigt som du kan bjuda in såväl egna kunder som medarbetare till uppskattade arrangemang. Ett sådant kund- och personalvårdsarrangemang som var mycket uppskattat var OnStage. Där våra gäster slog sig ner vid vackert dukade bord, avnjöt en trerätters supé och serverades underhållning med artister ur Sveriges absoluta toppskikt.

  Bestseller PR AB är bolagets namn sedan 1993, men verksamhet har bedrivits sedan 1984 med huvudkontor i Göteborg.

  Ta gärna kontakt med oss om du har frågor kring vår verksamhet.