fbpx

Mötesbokare på hel- eller deltid till Bestseller PR AB


Faller det sig naturligt för dig att lyfta telefonen och kontakta nya potentiella kunder samt bygga din egen B2B-pipeline? Här erbjuder vi allt detta i kombination med en konkurrenskraftig lön och flexibilitet i form av hemmakontor eller på vårt fina kontor i Göteborg. Passar också bra för dig som vill jobba extra.

Hos Bestseller är ingen annan dag den andra lik. Trots nästan 40 år i branschen är utveckling och förändring en naturlig del i vår vardag. Löpande skapas nya roller, uppgifter och relationer. – det finns egentligen inga begränsningar för vad som är möjligt. I Sverige är vi marknadsledande vad det gäller seminarier med de bästa föreläsarna och det är vi som utvecklar branschen och produkterna.Detta ingår i jobbet

Som mötesbokare är det ditt ansvar att boka bra kvalitetsmöten, alltid baserat på din egen research och användning av vår omfattande kunddatabas. Dialogen med våra kunder är väldigt varierad men har det gemensamt att du snabbt och noggrant ska få fram ditt budskap på telefonen, och på så vis skapa intresse för vårt koncept och väcka kundens nyfikenhet.

Detta innebär att du dagligen kommer att vara i kontakt med beslutsfattare inom olika delar av svenskt näringsliv. På sikt kan du få möjlighet att ta nästa steg och avhålla dina egna möten på företagen eller digitalt. 

Detta erbjuder vi dig

  • Flexibilitet i form av hemmakontor alternativt på vårt kontor i Göteborg.
  • En attraktiv lön utan tak.
  • Personlig onboarding med våra erfarna säljare. 
  • Bra möjligheter för utveckling och karriär
  • Passar också bra för dig som som ex studerar och vill jobba extra.


Vad vi förväntar oss av dig

  • Du är självständig, mogen och utåtriktad
  • Du skriver och talar flytande svenska
  • Du drivs av att skapa resultat
  • Du brinner för försäljning

Så är det att arbeta på Bestseller PR AB 

Hos oss blir du en del av en kollegial gemenskap som värderar samarbete högt. Här möter du nyfikna och innovativa kollegor, egenskaper som vi anser är viktiga för att utveckla och utvecklas, i kombination med energi, motivation och humor. Man får också ta del av den senaste kunskapen som finns tillgänglig genom att deltaga i våra seminarier. En stark gemenskap är viktigt för oss, flera gånger per år möts  fysiskt för upplevelser, underhållning, fest eller årlig konferens. 

Tjänsten:

Heltid eller deltid, med start omgående. (Möjlighet finns till timanställning)

Placering:

Vid Bestsellers kontor i Västra Frölunda i Göteborg eller om du vill jobba hemifrån.

Ansökan

Vill du veta mer? Tag kontakt med HR ansvarig Torbjörn Fredman, 0707-17 29 26 eller Försäljningschef Håkan Neckvall på 0707-17 29 14.

Välkommen att skicka din ansökan märkt ”Mötesbokare” till info@bestseller.se. Sista ansökningsdag är 15 okt. Då intervjuer görs löpande, ber vi dig dock att skicka in din ansökan snarast.

Bestseller PR AB är ett växande eventföretag som startade 1984 med kontor i Göteborg. Vi är idag 10 anställda som anordnar uppskattade kundvårdsarrangemang och inspirerande föreläsningar med världsledande talare, främst inom marknadsföring, ledarskap, försäljning, ekonomi och framtid.