fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Ather Gattami.

Ather Gattami

Kontakta oss för kostnadsfri support

SVERIGES FRÄMSTA AI EXPERT

Dr. Ather Gattami är forskare, entreprenör, samt expert inom AI, machine learning och data analytics. Han är grundare och VD för konsultfirman Bitynamics AB som hjälper bolag att bli AI drivna.  

Ather Gattami är skapare och värd för den populära AI-podden. Han är regelbunden talare internationellt, med uppträdanden på bland annat Sveriges Radio och Expressen. Han är därför van vid att presentera AI på ett enkelt och populärvetenskapligt sätt. 

Som grundare av ett par AI-drivna bolag har han sett alla steg i processen för utveckling av en AI produkt. Han har därför hållit föredrag för t ex styrelser, ledningsgrupper, management samt produkt-chefer.

Ather pratar om AI i alla faser och tillämpningar. Som forskare är han väl insatt i den senaste utvecklingen av AI och hålla föredrag om dessa på såväl tekniskt djup nivå som populärvetenskapligt. 

Ather är passionerad inom AI och lockar publiken genom sina pedagogiska presentationer som är både underhållande och lärorika.

Exempel på tidigare beställare

Dagens Media, Resumé, Google, DeepMind, IBM, Handelsbanken, SEB, Nordea, Styrelseakademien, RI.SE  , Arbetsförmedlingen, Kvadrat, Optilon, Sveriges Marknadsförening, Stadsbiblioteket, United Spaces, Akavia, Oral-B, Ackordcentralen, MIT, Caltech, Stanford, Berkeley, ETH Zurich, KTH, Uppsala univeristet, Chalmers, Linköpings universitet, Lunds universitet.

BAKGRUND

Dr. Ather Gattami är expert inom AI, machine learning och data analytics. Han är grundare och VD för konsultfirman Bitynamics AB, samt grundare av OrganAi.se . Ather har en akademisk bakgrund från MIT, California Institute of Technology (Caltech), KTH samt  RISE AI. Han jobbar idag som AI konsult på Bitynamics, och är affilierad forskare på AI Sweden. Ather har fler än 20 internationella patent främst inom forskningsområdena 5G för telekommunikation samt förarlösa fordon. Han har även tilldelats utnämningen ”Extra ordinary achievements” från Lunds universitet som den yngste och snabbast utexaminerade ingenjörsstudenten i Sverige. Han är även snabbaste och yngsta utexaminerade teknologie doktorn i Sverige. Ather Gattami är även grundare och värd för populära AI-podden. Han är regelbunden talare internationellt, med uppträdanden på bland annat Sveriges Radio och Expressen. 

TALAREN ERBJUDER

Talaren erbjuder både populärvetenskapliga och professionella föredrag, presentationer och föreläsningsserier. Föredragen är både underhållande och informativa. 

EXPERTOMRÅDEN

Artificiell Intelligens, Digitalisering, Cybersäkerhet/Informationssäkerhet, Framtid/trender, IT, Entreprenörskap

TALAREN FÖRELÄSER OM

Artificiell Intelligens – Historia, utveckling, samt framtiden

Artificiell Intelligens – 10 punkter att bli AI-driven organisation 

Artificiell Intelligens – Senaste utvecklingen. T ex ChatGPT

Artificiell Intelligens och hur det påverkar vår vardag

Artificiell Intelligens för styrelser och ledningsgrupper

Artificiell Intelligens för marknadsföring

Artificiell Intelligens för hälso- och sjukvård

Artificiell Intelligensens tillämpningar idag

SPRÅK 

Föreläser på svenska och engelska.

MOTTO 

Work hard and play hard.

LÄNKAR 

https://www.sydsvenskan.se/2007-05-28/det-matematiska-underbarnet-har-vuxit-ifran-lund

https://www.expressen.se/tv/nyheter/googles-ai-bot-verkar-ha-dodsangest-i-chatt/

https://sverigesradio.se/avsnitt/sa-funkar-artificiell-intelligens-ather-gattami

https://www.huffingtonpost.co.uk/author/ather-gattami

https://www.dagensmedia.se/om/ather-gattami

https://ai-podden.se/ather-gattami-ligger-bakom-ai-podden

https://www.styrelseakademien.se/nyheter-opinion/ai-experten

https://fritanke.se/video/vetenskapslunch-algoritmerna-som-styr-vara-liv/