fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Ivan Liljeqvist – Ivan on Tech.

Ivan Liljeqvist – Ivan on Tech

Kontakta oss för kostnadsfri support

Ivan Liljeqvist är mjukvaruutvecklare, dataforskare och upphovsman bakom den framgångsrika YouTubekanalen Ivan on Tech. Kanalen klassas idag som en av världens största med hundratusentals tittare och prenumeranter.

Ivan on Tech har blivit ett globalt fenomen där han sprider kunskap till tittarna om framtiden inom kryptovalutor och blockchain. Ivan menar att kryptovalutor snart är en del av den tekniska utvecklingen och att teknologin kan förändra branscher, såväl finansbranschen som fastighets- eller försäkringsbranschen.

På sikt vill han driva utvecklingen i utsatta länder då han menar att avsaknad av banker är en orsak till fattigdom.

Ivan talar om Bitcoin och andra blockchain-applikationer som blivit alltmer företagsinriktade då fler företag väljer att integrera sina digitala valutor i deras finansiella system.

Denna föreläsare har medverkat i vår Podcast, Hjärntillskott med Lydia, gå gärna in och lyssna där! Du hittar avsnittet på följande länk eller på valfri plats där du lyssnar på poddar. https://podcasts.apple.com/se/podcast/ivan-liljeqvist-ivan-on-tech/id1295633578?i=1000472275044