fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Soulaima Gourani.

Soulaima Gourani

Kontakta oss för kostnadsfri support

Prepare for SuccessHur kan din produkt attrahera uppmärksamhet och lojalitet? Går det att hitta vinnarna? Vad kan ett företag göra för att överleva i hård konkurrens och i en värld som snabbt förändras? Många vänder sig till Benchmarking för att se vad de kan göra bättre än konkurrenterna. Men Soulaima Gourani – talare, författare, styrelseledamot och rådgivare till ministrar, arbetsgrupper och privata bolag – menar att det betyder att man bara gör precis samma sak. Ska man bli bättre än konkurrenterna måste man tänka annorlunda och sticka ut i mängden. En vanlig ursäkt för brist på framgång, som Soulaima hör hos sina kunder, är att bara de hade mer pengar, så skulle det gå bättre, men hon hävdar att pengar kan förstöra syftet med företaget. Hon säger att man måste skapa hungriga medarbetare, som brinner för verksamheten. Lär dig hur du kan få ditt bolag att sticka ut i mängden och låt dig inspireras av en entusiastisk och skicklig ledare. Soulaima började med att arbeta för bolag som Hewlett-Packard och A.P. Møller-Mærsk och har sedan 2007 varit rådgivare för över 1000 bolag.

Är du intresserad av att boka Soulaima Gourani? Eller vill du kanske ha mer information om Soulaima Gourani eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.