fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Gian Luigi Longinotti-Buittoni.

Gian Luigi Longinotti-Buittoni

Kontakta oss för kostnadsfri support

Selling Dreams När Gian Luigi Longinotti Buittoni blev VD för Ferrari såg han företaget som ”The ultimate factory of dreams”. Han upptäckte att drömmar säljer. Utifrån detta perspektiv utvecklade han en teori om hur man ökar försäljningen av ett redan starkt varumärke och döpte teorin till “Dream Marketing”. Under sin tid på Ferrari ökade han försäljningen med 80% och hans föredrag handlar om hur man gör en produkt helt oemotståndlig!

Är du intresserad av att boka Gian Luigi Longinotti-Buittoni? Eller vill du kanske ha mer information om Gian Luigi Longinotti-Buittoni eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny