Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Maria Strömme.

Maria Strömme

Kontakta oss för kostnadsfri support

Maria Strømme är professor i nanoteknik, ett av de hetaste teknikområdena. Hon utsågs till Årets Svenska Kvinna 2016 av Swea International, nyligen utsågs hon av Ny Teknik till Sveriges femte mest inflytelserika kvinnliga ingenjör. Strømme blev professor som 34-åring 2004 och var då den yngsta professorn i ett teknikämne. Maria kommer att berätta om hur nanoteknologin nu har börjat driva nästa stora samhällsomvandling och ge exempel som visar att vi nu har möjlighet att skapa en hållbar utveckling både inom industrin, vården och för samhället i stort. Idag innehar hon 30 patent i hela tio olika patentfamiljer. Hennes vetenskapliga produktion är dessutom mycket omfattande, med över 250 internationella vetenskapsartiklar och lika många konferensbidrag.

Är du intresserad av att boka Maria Strömme? Eller vill du kanske ha mer information om Maria Strömme eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

OBS! Vi har den senaste tiden haft problem med att meddelandena från vårt kontaktformulär inte gått fram till oss. Detta är ordnat nu men vi ber er att skicka på nytt om ni inte fått något svar från oss.

    Meny