fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Micke Darmell och Heléne Arvidsson.

Micke Darmell och Heléne Arvidsson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Effektiva digitala möten

Är du trött på digitala möten som tar mer energi än de ger?
Har du tröttnat på möten som inte skapar lust, mening och delaktighet?
Eller möten som inte leder er framåt?

Då är detta en energiboost som skapar en gemensam plattform i organisationen för möten som är motsatsen till ovan!
Möt två av Sveriges främsta experter inom möteskultur.
Ni får, förutom en riktig energiboost, konkreta verktyg så att ni redan på nästa möte kommer att se skillnad.

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor. Hon föreläser, utbildar och är stöd till ledningsgrupper som vill förbättra möteskulturen och den interna kommunikationen.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. För 15 år sedan var möteskultur något man pratade om när det handlade om kommunikation mellan olika länder. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad. Han fick mötes- och eventindustrins största individuell pris, Narrenpriset, 2020. I motiveringen stod bl.a. ”han är en prisad föreläsare & moderator. Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denna karismatiske personlighet”