fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Kenth Hultqvist.

Kenth Hultqvist

Kontakta oss för kostnadsfri support

Ledarskap, medarbetarskap och livet i stort

Kenth Hultqvist är fyrfaldig världsmästare i bandy och rankad som bandyns framgångsrikaste förbundskapten i VM-sammanhang. Han är en mycket efterfrågad föreläsare. 

Med samma energi och verktyg som han klarade att ta ett landslag hela vägen till VM-guld, drar Kenth Hultqvist på sig ledartröjan och hjälper dig att hitta din vinnarväg! Med utgångspunkt i sin erfarenhet som förbundskapten, kombinerad med flera ledande positioner i större företag, kan Kenth visa på tydliga paralleller mellan näringsliv och idrott. 

Budskapet är helt enkelt att vägen till framgång handlar om samma sak – LAGSPEL! Detta lagspel består av individer som ska coachas till att prestera tillsammans. Kenth besitter en unik förmåga att svetsa samman och lyfta team. Han sätter vår vardag i ett annat sammanhang för att ge oss perspektiv och AHA-upplevelser på ett genialiskt sätt. Kenth är jordnära med sin blandning av humor och allvar. Han har under åren berört 100 000-tals människor. Idag coachar han dessutom många ledare i svenskt näringsliv.