fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Tomas Lydahl.

Tomas Lydahl

Kontakta oss för kostnadsfri support

Tomas Lydahl är född och uppvuxen i Ystad. 1986 flyttade han till Los Angeles och påbörjade en framgångsrik karriär inom hotellbranschen. Under sina 18 år hos Marriott Hotels avancerade han snabbt – från kypare till restaurangchef, event-chef, Director of food & beverage till Director of Sales. Tomas har även varit VD för Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje

En ny era tog vid 2006 då han startade sitt egna företag med fokus på föreläsningar inom kundvård, försäljning och utbildningar inom personlig utveckling.

Tomas föreläsningar, workshops och samtal ger dig insikter och lösningar till de mentala hinder som står i vägen för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av livet och agera utifrån den bästa versionen av dig själv i alla roller och situationer.

Exempel på föreläsningsteman:

  • Skitkul på jobbet
  • Ledarskap i flow
  • WOW! Så får du dina kunder att skryta om dig

”Jag tar aldrig in samma föreläsare två gånger, men Tomas är undantaget som bekräftar regeln. Med sin gedigna erfarenhet som grund är Tomas en mästare på att inspirera med hög relevans, en viktig ingrediens till att vi idag är Sveriges mest rekommenderade optiker”

Thomas Kusoffsky, CEO, Smarteyes International