fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Therese Alshammar.

Therese Alshammar

Kontakta oss för kostnadsfri support

Therese Alshammar har (fram till 2014) tagit 72 internationella mästerskapsmedaljer, vilket gör Alshammar till den europeiska simmare som tagit flest internationella mästerskapsmedaljer genom tiderna. År 2011 belönades hon med Jerringpriset för 2010 års idrottsprestation. 2011 belönades hon även med Svenska Dagbladets guldmedalj. I februari 2012 erhöll hon även H.M. Konungens medalj i 8:e storleken.

Therese föreläser om prestationsmiljö, kvalité på motivation (inre vs yttre motivation), hur hon höll sig på yttersta elitnivå i en sport med minimala marginaler i över 20år och berättar om sin resa och erfarenheter.