fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anna-Carin Alderin & Micke Darmell.

Anna-Carin Alderin & Micke Darmell

Kontakta oss för kostnadsfri support

Jobba smartare och frigör tid

Det är ingen överdrift att säga att frågan kring arbetstid har blivit en het fråga på senare tid. Med tanke på den ökande uppmärksamheten är det nu dags att utforska vilka möjligheter detta innebär för den svenska arbetsmarknaden. Vilka är vinningarna för individ, verksamhet och samhälle? Och hur gör bolag som lyckas i praktiken?
Tillsammans med oss kan ni bjuda in till inspirerande föreläsningar som utmanar tankegångarna. Ta del av framtidsspaningar som kan omvandlas till praktik redan idag: med konkreta metoder, framgångsfaktorer grundade i global forskning och beprövade exempel om hur verksamheter kan jobba smartare för att frigöra tid och energi – utan att det kostar skjortan (faktiskt tvärt om).
Flertalet bolag har redan anmält sitt intresse till att delta i den svenska forskningsstudien, som går av stapeln nu i höst 2024. Det är 4 Day Week Sverige som initierat studien tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm och Karlstads Universitet. Hittills har över 700 bolag ingått i den globala metastudie som leds av Boston Collage, och nu är Sverige på tur.
En ny SIFO-undersökning visar att 64 % av allmänheten har en positiv inställning till kortare arbetsveckor och organisationen Chefs undersökning visar att 8 av 10 chefer är positiva till kortare arbetstid.

Hur ett upplägg skulle kunna se ut:

  • Få en inblick i 4 Day Week’s global forskningsresultat från 700+ verksamheter.
  • Ta del av forskningsledaren Lena Lid Falkman från Handelshögskolan i Stockholm/ Karlstad Universitet vad Sveriges studie fokuserar på.
  • Ta del av förväntningarna från företag som har anmält sig till den svenska studien och lärdomar från svenska pionjärföretag som infört en kortare arbetsvecka.
  • Ni får konkreta tips och metoder för ökad produktivitet och effektivitet som frigör tid för viktiga initiativ som gör skillnad.

Djupdykningar

Inom ramen för vår föreläsning kan vi tillsammans djupare utforska ämnesområden som bygger starka och hållbara verksamheter. Verksamheter som fokuserar på det som skapar mest värde – skapar också förutsättningar för hållbar prestation. Möt våra samarbetspartners som presenterar metoder och ämnen som ger kraft till verksamheter och bidrar till ett hållbart företagsklimat.

HÅLLBAR HÖG PRESTATION
Få insikter i hur er verksamhet kan navigera en ständigt föränderlig omvärld med stabilitet och flexibilitet. Hur ni skapar en miljö där kontinuerligt lärande står i centrum och där ett medvetna beteenden accelererar er verksamhet. Hur ni genom trygghet och nyfikenhet kan frigöra full potential, på kort och lång sikt.
Ett ledarskap kännetecknat av resiliens, handlingskraft och omtanke bidrar till en hållbar framtid.

FRIGÖR MÖTESTID OCH FÅ FOKUS PÅ DET SOM SKAPAR VÄRDE
Vi ger kunskap och konkreta tips hur en hållbar möteskultur kan öka konstruktiv kommunikation och snabba beslut, vilket gynnar arbetsflödet och företagets resultat.
En förbättrad möteskultur kan leda till att en verksamhet frigör 30% av mötestiden på bara några månader, samtidigt som resultat och engagemang i varje möte stärks.


Detta är vi

Anna-Carin, från PaceLab, driver förändring genom att stärka team och individer till hållbar prestation.
Som Nationell Partner för 4 Day Week Global leder hon ett forskningsprojekt tillsammans med svenska universitet om smartare arbete som frigör tid.
Tidigare karriär på IKEA som varuhuschef, global kommunikationschef för People & Culture och VD för IKEAs första sociala bolag.

Micke har varit professionell föreläsare i 18 år och skrivit 8 böcker. Micke hjälper organisationer att frigöra tid genom en tydlig intern kommunikation och genom att skapa en hållbar möteskultur.