fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Johnny Sundin.

Johnny Sundin

Kontakta oss för kostnadsfri support

När onlinepaketen flygs ut med drönare och digitaliseringen sprutar ut nya affärsmodeller på löpande band så ändras allt. Teknik och tänk byter kostym – och det digitala är det nya normala. Trenden är att det snart inte finns några trender när det saknas utrymme och mental fästmassa. För det är en ny tid – hela tiden! Framtiden är en trend är en tankeväckande och inspirerande föreläsning om vad som händer i gränslandet mellan analogt och virtuellt – och hur vi med kreativt tänkande och nyfikenhet kan hitta möjligheter i en rädsla för förändring. En föreläsning med spaningar som väcker spännande föraningar. Föreläsningen ”Älska det du inte vet – ännu!” Framgångsrika människor vet att framtiden bara kan mötas på ett sätt – med mod, vidöppna ögon och mesta möjliga nyfikenhet! Speciellt viktigt nu när omvärlden uppdaterar sig själv snabbare än de nya mönstren hinner landa bland hjärnvindlingarna. Det handlar om att trimma sitt rörliga intellekt för att både kunna skapa och acceptera allt nytt och spännande. ”Älska det du inte vet – ännu” är en framåtdrivande föreläsning – fylld av scenisk kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor. Inspireras och få kunskaper om hjärnan, moderna tankestrategier och reflektioner kring våra mänskliga beteenden. Och vikten av att hålla sig öppen och nyfiken i sitt tänkande. Helt enkelt att lära sig älska det man inte vet – ännu! Johnny Sundin är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag – med en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsattityder och positiv förändringsvilja.

__________________________________________________

Johnny Sundin – inspirationsmoderator

Varje möte och konferens är en unik världspremiär. En specialdesignad föreställning i som bara genomförs en gång. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. Det måste klaffa med alla programpunkter, talare, bildflöden och budskap. Samtidigt som det skall vara både klokt och inspirerande. Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att bygga upp ett bra flöde – så att den röda tråden blir självklar och tydlig. Och hur man kan få växelverkande kommunikation – med intressanta och personliga intervjuer – utan att bombardera alla hjärnor med för mycket information och stirriga PowerPoint-bilder. Redan i planeringsfasen hjälper Johnny till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns – och som känns. Humor och Johnnys unika personlig touch ingår alltid. Är man extra nyfiken på vad som händer i hjärnan under förändring och vad kreativitet egentligen är, så kan Johnny integrera sin uppskattade föreläsning ”Älska det du inte vet – ännu” i programmet. Referenser finns från både små och stora uppdrag – i rollen som både föreläsare och inspirationsmoderator: Jernhusen, Agenturföretagen, Mekonomen, Passion for Business, ASSA Abloy, Mitt Företag, Ramböll Stockholm Stad, MTR m.fl.