fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Svante Randlert.

Svante Randlert

Kontakta oss för kostnadsfri support

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Vilket är helt avgörande för att nå goda resultat.

I sin föreläsning kommer han bjuda på konkreta tips på hur du ska rekrytera, utveckla och motivera din personal både idag och i framtiden.

Han är även författare till den bästsäljande boken Drömarbetsgivaren (2017) och en flitigt anlitad konsult inom rekrytering, HR, kompetensutveckling, employer och employee branding. I sin andra bok: Drömledarskapet (2020) betonas vikten av att anpassa sig och ledarskapet utifrån den ständiga förändringen av samhället, beteenden, behov och teknik. Vad man bör göra idag för att prestera bättre imorgon, tillsammans. Och om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? 

2024 är Svante aktuell med boken Klokfaktorerna: 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare där han går på djupet om vilka förmågor som är viktigast för att bli en framgångsrik ledare. Man kan även höra honom i podden Chefssnack, där han under flera år intervjuade Sveriges vassaste ledare.