fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Tommy Salo.

Tommy Salo

Kontakta oss för kostnadsfri support

En intervjuföreläsning ihop med Tony Cuzic

Hela föreläsningen bygger på Tommys bok Mitt liv bakom masken. Tommy och Tony pratar om hans uppväxt, går igenom hans karriär, allt från landhockey på gatan till juniorhockey, SHL, landslag och NHL. OS, VM och Wold cup, vinster och misslyckanden.

De tar upp både roliga och allvarliga saker som Tommy varit med om under sin karriär, som spelare, tränare och sportchef.

Föreläsningen hålls i en öppenhjärtlig intervjuform där vi blandar skratt med väldigt allvarliga händelser. Tommy pratar även om livet efter karriären och framtidsplaner. Om det passar gruppens storlek och så vidare så bjuder vi även in till frågor från publiken.