fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Leila Söderholm.

Leila Söderholm

Kontakta oss för kostnadsfri support

Life by Leila

Leila Söderholm är trebarnsmamman som tävlat i kanot och streetracing med motorcykel. Hon är en mycket omtyckt inspiratör som delar med sig av sina bästa tränings-och hälsotips på tv, samt i flera av våra största tidningar.

Hon en flitigt anlitad föreläsare som motiverar och berör åhörare över hela landet. Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sådant som är bra för dig?

Leila Söderholm visar att du behöver varken mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsningar. Det –och mycket skratt!

Leilas föreläsningar lämnar ingen oberörd hon är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra samt att röra på sig ger hon många roliga och konkreta exempel på.

Leila är kvinnan bakom den populära handduksträningen som också getts ut som bok. Under föreläsningen får deltagarna prova på hur enkelt det kan vara att få till träning utan att byta om genom att använda en sjal eller handduk.