fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Kjetil Kristoffersen.

Kjetil Kristoffersen

Kontakta oss för kostnadsfri support

Säljföreläsning

Sälj handlar om frihet och prioritering. I detta föredraget går vi in på fyra faktorer som avgjör försäljning. Sälj handlar om att välja och att välja rätt. Föreläsningen är en resa inom försäljning som ger ett sug till att göra affärer samt ändra och skapa tempo för sig själv och ert företag.

Inspirationsföredrag

Vem vinner till slut? Föredraget handlar om vad frihet tillsammans med mål och vilja kan göra för individer och grupper. Vad betyder lojalitet och mental uthållighet på jobbet och i livet? Kjetil trycker på knappar som berör alla känslor och när man går från föredraget är man full av kraft och lust att agera.

Mötesbokningsworkshop

Mötesbokning med Kjetil Kristoffersen ger resultat. Han skapar en unik känsla i lokalen och har genomfört ett antal mötesbokningsdagar med flera av Norges ledande säljföretag. Sälj handlar inte om säljtekniker. Sälj handlar om att vara sig själv och att tro på er produkt.