fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Martin Sköld.

Martin Sköld

Kontakta oss för kostnadsfri support

Martin Sköld är forskaren från Handelshögskolan i Stockholm som delar sin tid mellan akademi och näringsliv. Uppvuxen i familjeföretag och med femton års managementforskning i stora internationella koncerner ligger bakom den unika kompetens och breda spännvidd han har inom sitt område. Som föreläsare för chefer och ledare på alla organisationsnivåer är han mycket uppskattad och kunnig. Martin föreläser om hur företag och organisationer oavsett bransch kan frigöra en potential som finns där men som oftast är helt outnyttjad. Med hjälp av en metod och flera pedagogiska exempel visar han hur verksamheter i alla branscher kan gå tillväga för att skapa en eftertraktad dubbel effektivitet, som både ger hög volym och stora kundvärden från variation. Metoden är väl beprövad på verksamheter som bank, försäkring, industriföretag, elektronikföretag och medtech-företag. I november 2016 lanserade Martin boken Dubbelt Effektiv som redan sålt i över 8000 exemplar och uppmärksammats i media.

Är du intresserad av att boka Martin Sköld? Eller vill du kanske ha mer information om Martin Sköld eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.