fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Carolina Klüft.

Carolina Klüft

Kontakta oss för kostnadsfri support

Carolina Klüft var världens bästa mångkampare på friidrottsbanan. Nu är hon en ”mångkampare” även utanför. TV-programledare, föreläsare, chef för den ideella organisationen Generation Pep, mamma och samhällsengagerad medborgare. 

Under sin föreläsning berättar Carolina bland annat om att balansera alla dessa roller, och hur hon utifrån sina erfarenheter tar sig an tillvaron och dess utmaningar. För trots alla framgångar och hyllningar har inte vägen varit spikrak. 

När hon 2008 bestämde sig för att sluta med sjukamp och istället satsa på längdhopp och tresteg möttes hon av mycket kritik. Sportkrönikörer och andra idrottare menade på att hon skänkte bort ett så gott som givet OS-guld, för att vandra ut på helt okänd mark men Klüft anser att det är viktigare att ha roligt än att vinna ett OS-guld.

Med samma värme och spontanitet som hon en gång visade på idrottsarenan inspirerar hon oss nu till inre reflektion, hoppfullhet och viktiga förändringar.