fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Sir Ranulph Fiennes.

Sir Ranulph Fiennes

Kontakta oss för kostnadsfri support

The Worlds Greatest Explorer Sir Ranulph Fiennes har organiserat och genomfört åtskilliga expeditioner till såväl Nord- som Sydpolen. I en fantastisk och inspirerande berättelse visar han hur du genom att vidga gränserna för din motivation och anta nya utmaningar kan prestera ditt bästa! En tydlig målsättning, beslutsamhet, planering och förmågan att bygga upp ett team av personer med rätt inställning är några viktiga ingredienser han sätter högt för att nå framgång.

Är du intresserad av att boka Sir Ranulph Fiennes? Eller vill du kanske ha mer information om Sir Ranulph Fiennes eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.