fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av John Peters.

John Peters

Kontakta oss för kostnadsfri support

”Courage is an attitude of mind” RAF piloterna och löjtnanterna John Peters och John Nichol sköts ner över fiendens territorium på deras första luftburna uppdrag i Gulfkriget. De fångades i öknen, en halv kilometer från sitt brinnande Tornado-bombplan. Sen inledes en mardröm av prövningar, tortyr och med förhör som förde båda männen nära döden. Lär dig klara pressen av ständiga förändringar, reagera snabbt och framsynt, behåll fokus på målet.

Är du intresserad av att boka John Peters? Eller vill du kanske ha mer information om John Peters eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.