fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Lars-Johan Jarnheimer.

Lars-Johan Jarnheimer

Kontakta oss för kostnadsfri support

Lars-Johan Jarnheimer är inte som de flesta andra verkställande direktörer.

När andra gick på Handelshögskolan intervjuade han rockartister, stående till knäna i lera. När de satsade på en vattenkammad image med pressveck, spelade Lars-Johan Jarnheimer snål smålänning i reklamfilmer. Kanske inte så konstigt att han blev utsedd som årets ledare 2003 med motiveringen ”En annorlunda och befriande ny typ av direktör”.

Jarnheimer har svårt för umgänget i näringslivet, att alla ska jaga, segla och spela golf, tillhöra samma klubbar och klä sig likadant. De värderingar och ideal han fick av sin mormor glöms alltmer bort. Utan att vara artig, hel, ren och att kunna passa tider är all utbildning i världen bortslösad. Andra ledare talar om ”Management by fear” och ”Management by walking around”. Lars-Johan leder genom ”Management by mormor”.

Efter chefsjobb på Tele2, IKEA, H&M, SAAB, ZTV och Eniro tillhör Lars-Johan en av våra riktigt stora ledare.