fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Lundin.

Anders Lundin

Kontakta oss för kostnadsfri support

Anders är specialist inom kommunikation i alla dess former. Med gedigen erfarenhet från lagidrott, näringsliv och skola har han kompetens att få med hela organisationen och få dem att gå åt samma håll. Han vi vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen och att med rätt kombination skapas hållbar framgång!

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturen skapas av era vanor som i sin tur är avtryck av människors värderingar.
Alla handlingar i stort och smått påverkar. De beteenden ni övar på i vardagen bygger eller raserar era värderingar. Så vad tränar ni på hos er?

Anders hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat! Många jobbar med vad, Anders jobbar med att implementera HUR och VARFÖR genom att undervisa, förklara, utmana och ställa frågor. Genom att samtala om samtalet får era medarbetare och ledare flera konkreta verktyg för att i vardagen fortsätta med den utvecklande reflektionen:

”Det vi gör just nu leder det till det vi vill uppnå?”

Han drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt. Vare sig det gäller organisationsutveckling, individuellt stöd eller föreläsningar är hans syfte att skapa nöjdare kunder, engagerade medarbetare och bättre resultat! Han skapar ett framgångsrecept, sätter sitt signum, skräddarsytt för att just er organisation ska prestera på högsta nivå. Anders drivs av stolthet och utveckling för att skapa hållbara resultat hos alla de han arbetar med!