fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Stefan Holm.

Stefan Holm

Kontakta oss för kostnadsfri support

Höjdhoppare och bäst i världen, numera författare, inspirationsföreläsare och TV-medarbetare. Alla känner vi till Stefan Holm, inte bara för hans idrottsprestationer som givit eko runt om i Sverige och i världen, utan även för att han har vunnit i SVT:s ”På spåret”.

Han vann OS-guld i Aten efter en dramatisk final och lyckades trots denna enorma urladdning åter motivera sig året efter och vinna inomhus-EM i Madrid.

I sina föreläsningar berättar Stefan Holm om sin karriär, sin träning och inte minst hur man ständigt motiverar sig för att bli – och förbli – en av Sveriges främsta idrottsmän genom tiderna. Vad Stefan Holm menar är att det inte räcker med talang för att nå toppen, det krävs väldigt mycket mer. Naturligtvis fysisk träning. Men kanske ännu viktigare: den mentala träningen. Attityden. Inställningen till vad man gör. Detta är något som Stefan förmedlar på ett inspirerande sätt till alla andra som inte är världsmästare… ännu!