fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Bruce Dickinson.

Bruce Dickinson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Businessman, pilot and lead singer of Iron Maiden Bruce Dickinson, är en entreprenör med många strängar på sin lyra. Han är kommersiell pilot, kreativ affärsman, radioprogramledare, författare, manusförfattare, skådespelare, marknadsdirektör och låtskrivare. Bruce har även blivit rankad på top-tio-listan i fäktning i Storbritannien. När företaget Astraeus Airlines gick i konkurs, startade Bruce ett eget flygbolag vid namn Cardiff Aviation. Det nya bolaget kommer att fokusera på att serva airliners och stora flygplan åt både stora och små bolag. Dessutom planerar man att eventuellt erbjuda träning och certifikation för trainees. Dickinsons nya affärsplan väntas vidare skapa hundratals nya jobb i södra Wales.

Är du intresserad av att boka Bruce Dickinson? Eller vill du kanske ha mer information om Bruce Dickinson eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.