fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av David Lega.

David Lega

Kontakta oss för kostnadsfri support

– Det största felet många gör är att de jämför sig själv med alla andra istället för att titta på sina egna förutsättningar och den faktiska utveckling man har gjort, säger David Lega som är en föreläsare och entreprenör utöver det vanliga. David föreläser i första hand om hur man kan ”tänjer på sina egna gränser”. Han föreläser även under rubriken ”Våga bli bättre – strunta i att vara bäst” och ”Våga göra nya saker”. Alla människor kan utvecklas längre än vad de själva tror är möjligt, efter sina egna förutsättningar. Föreläsningar: – Tänja gränser / Positivt tänkande. – Våga bli bättre – strunta i att vara bäst. – Våga göra nya saker. OBS resa för två personer tillkommer

Är du intresserad av att boka David Lega? Eller vill du kanske ha mer information om David Lega eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.