fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Caroline Mohr.

Caroline Mohr

Kontakta oss för kostnadsfri support

Caroline har precis blivit golfproffs och uppnått sin dröm, då överlever hon en av Nya Zeelands kraftigaste jordbävningar. När hon kommer hem väntar nästa chock, livshotande cancer i knät. Hennes ben måste amputeras. 

2,5 månader efter att Caroline Mohr förlorat sitt ben gör hon comeback i Sveriges största lagtävling, Svenska Mästerskapen, på ett ben.

Caroline är föreläsaren med en gripande och enastående livshistoria som inspirerar på djupet. En historia som ger åhöraren perspektiv, mod och inspiration att agera nu, istället för sen. Med en sprudlande positiv personlighet och med erfarenheter av att hantera dramatiska förändringar ger Caroline åhöraren konkreta mindset verktyg för att navigera utmaningar, öka motivation och avancera i ditt självledarskap. 

Caroline är en global föreläsare och expert inom Mindset, Motivation och Förändring. Hennes bakgrund som golfproffs har gett henne värdefull intelligens inom mental styrka och high performance. Caroline är utbildad NLP Business Trainer och erhåller kunskap inom hundratals olika konkreta verktyg för att skapa framgångsrik förändring på ett medvetet såväl som ett undermedvetet plan.

Som global föreläsare har hon talat i 14 länder till över 100 olika organisationer. Företag som Allianz, BMW, HSBC, Trafikverket och flera kommuner har vänt sig till Caroline för att de vill vara i framkant och erbjuda sina ledare och medarbetare tekniker för att ta dem till nästa nivå. De vill ge färdigheter att bygga resiliens, hur man håller motivationen på en hög nivå och undvika att fastna när förändring slår till. Framförallt vill de erbjuda medarbetarna värdefulla konkreta verktyg för att skapa framgångsrika resultat.

Carolines budskap är omskrivna i medier såsom Forbes, CNN, TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet mfl. Under våren 2024 släpper Caroline sin självbiografi ”Om 504 timmar” med Idus förlag.