fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Pelle Tornell.

Pelle Tornell

Kontakta oss för kostnadsfri support

Ingenting är viktigare än förmågan att fatta beslut.

Pelle Tornell drivs av att utveckla företagens och människornas förmåga att fatta bättre och snabbare beslut. I en mycket inspirerande, tankeväckande och underhållande föreläsning ger han publiken verktygen för att fatta sina bästa beslut.

Pelle började sin karriär som assistent till Jan Stenbeck och fortsatte som framgångsrik entreprenör och företagsledare innan han blev föreläsare, forskare och författare. Pelle Tornell gör en tankeläsningsshow som passar perfekt på företagskonferenser och event. Med stark publikkontakt, smittande energi och mycket humor bjuder Pelle Tornell på en show som alltid blir en stor ”snackis” efteråt.

I showen, Mindbusiness, gör Pelle det omöjliga möjligt genom att läsa av människor, påverka deras beslut och förutse deras handlingar. Kort sagt – en tankeläsare i affärslivet.

Pelle Tornell har en bakgrund som företagsledare och entreprenör innan han blev professionell underhållare och föreläsare.