fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Christer Olsson.

Christer Olsson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé och startade 1991 Utvecklingspoolen som idag är Awesome Management. Han är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare och inspiratör och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling.

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap och han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Christers framgång ligger i att han talar enkelt så att du kan förstår och sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller organisation. Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Det handlar om utveckling och att vara en prövande levande lärande människa. Han står fast för att allt som inte är under utveckling är under avveckling, behålla är en farlig strategi.

Christer är författare till succéböckerna Vart är du på väg – Och vill du dit? samt Du läcker vad du tänker. Han är dessutom ambassadör för Star for Life.