fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Micke Darmell.

Micke Darmell

Kontakta oss för kostnadsfri support

Uppkopplad eller Avkopplad

En organisation är summan av alla dess relationer, såväl på insidan som i kontakt med kunder, samarbetspartners och samhället i stort. Påverkas en relation, påverkas helheten, precis som i vilket ekosystem som helst. Verksamhetens relationskapital som man talar idag, är kanske den viktigaste och mest värdefulla tillgång en verksamhet har.

Relationer idag påverkas av den ständiga uppkopplingen- många gånger på ett positivt sätt. Dock gör den ständiga uppkopplingen det svårare att vara härvarande vilket också gör det svårare att verka i team.
I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin, där tiden är den största bristvaran i privatlivet och när de flesta relationerna finns på nätet är det inte så lätt att vara härvarande. När arbetslivet allt mer smälter samman med privatlivet skapas paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet. Det är dags att ändra på detta nu!
 
Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att misslyckas om du inte kan vara härvarande.
 
Micke Darmell är idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare och har bl.a. skrivit den mycket uppmärksammade boken ”Uppkopplad eller Avkopplad?”
Välkommen på en inspirerande föreläsning som du kommer ha mycket glädje av såväl i arbetslivet och privatlivet.

Ta makten över din tid!

Facebook, jobbmail, SMS, nyhetsappar, instagram och quizkampen…
Hur påverkas våra relationer när så många saker konkurrerar om vår uppmärksamhet?
Och hur blir det på arbetsplatsen? Kommer vi ner i ”flow” där vi presterar på topp?
Skapar alla dessa nya applikationer och lösningar bara en flexiblare vardag, eller finns det några blindskär att se upp för?
Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner som kommer du att lyckas om du har förmågan att vara härvarande!
Välkommen till en föreläsning som garanterat kommer att få dig att tänka tankar som du aldrig har tänkt tidigare. Micke Darmell är idag Sveriges mest anlitade föreläsare inom detta område och han har skrivit den mycket uppmärksammade boken ”Uppkopplad eller Avkopplad?” från 2013.

Trött på dåliga möten?

Med en bra möteskultur ökar du genomförandekraften i organisationen.
Möt mötesevangelisten nr 1 i Sverige Micke Darmell.
Med en bra möteskultur så når du snabbare dina mål.
Under denna föreläsning kommer du att få inspiration och konkreta verktyg för att dina möten skall få större effekt!
Ur innehållet:
Verksamhetsnyttan av en bra möteskultur.
Möteskulturens fyra hörnstenar.
Framgångsfaktorerna för ett bra möte före-under-efter.
Dokumentation med konkreta tips till dina kommande möten.
Micke Darmell är sjuksköterskan som de senaste 20 åren arbetat med möten ur olika perspektiv och de sista fem åren med fokus på den interna möteskulturen. Vi tillbringar 25% av all arbetstid i möten, är du chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten. Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet.
I Sverige tillbringar tjänstemän tid i ineffektiva möten för 124 miljarder kronor per år.
Häng med på ett möte som kommer att ge dig energi!