fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Petra Johansson.

Petra Johansson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Petra Johansson är sex- och relationscoach. Hon har varit verksam inom hälsobranschen i 15 år och har hjälpt otaliga människor till positiva livsstilsförändringar. Med sitt eldiga engagemang inspirerar hon till att släppa prestationskraven och finna mer njutning i livet.

Petra talar om den sexuella energin som också är vår livsenergi – maskulin och feminin – som vi alla har tillgång till. Hur förståelsen för denna energi hjälper oss att leda oss själva och andra utan att förlora kraft. Hur den påverkar oss i vår vardag. Och hur ett bemästrande av den sexuella energin kan hjälpa oss att läka negativa relationsmönster och skapa hälsosam intimitet i relation till oss själva och andra.

Petras förhållningssätt är provocerande kraftfullt och livsförändrande, och hennes föreläsningar berör på djupet. Hon gillar att involvera sina lyssnare med överraskande inslag där teori blir till praktik.

Boka Petra idag om du känner dig redo att återta din naturliga livskraft, upptäcka och utveckla din sexualitet och få ut mer av din kropp och ditt liv som helhet både på jobbet och privat.