fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Petra Malm.

Petra Malm

Kontakta oss för kostnadsfri support

Petra Malm – Sveriges första kvinnliga elitsoldat som gick från att leva under kodnamn i högriskområden till att bli elittränare och föreläsare samt instruktör/programledare i TV4- succén ”Elitstyrkans Hemligheter”. 

Som första kvinna någonsin klarade Petra testerna till specialförbandet SOG och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat. Under tio år levde Petra ett hemligt liv inom Försvarsmaktens elitstyrka under stor sekretess och fysisk och psykisk press. 

Hur är det att leva ett hemligt liv under ständig fysisk och psykisk press? Hur motiverar man sig att fortsätta trots ständiga motgångar? Och hur förbereder man sig för att åka till länder i krig? Nu har hon lämnat sitt hemliga liv bakom sig och föreläser om sina erfarenheter från Försvarsmaktens hemligaste förband!

Som ensam kvinna har Petra många gånger fått kämpa mot sin omgivning och ändå lyckats motivera sig till att fortsätta under de allra tuffaste förhållanden. För att klara uppdraget som elitsoldat krävdes en fysisk toppform, men den mentala styrkan visade sig vara den viktigaste delen för Petras överlevnad.

Petra har mångårig erfarenhet från skarpa operationer både nationellt och internationellt. Som förhörsledare är hon expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Det var till stor nytta i hennes tidigare yrke och hon lär idag ut hur man bemöter olika personligheter för att nå dit man vill.

Petra är kvinnan som gick mot strömmen, ledde vägen för andra att våga gå sin egen väg och blev en pionjär! Hennes fängslande och inspirerande berättelser lämnar ingen oberörd! Vill du höra mer om hennes resa och hur du blir din egen pionjär?!

Petra skräddarsyr sitt upplägg utifrån era önskemål och behov.

 Några förslag på teman är:

  • Bli din egen pionjär! Hur motiverar du dig att nå just dina mål?
  • Hur blir man ett effektivt team?
  • Skarpa erfarenheter och lärdomar att ta till företaget
  • Ledarskap i grupp – Hur bemöter du dina medmänniskor för att nå dit du vill?
  • Slå från underläge – Att som kvinna arbeta på en mansdominerad plats.
  • Se ditt eget ansvar – Självledarskap
  • Träna som en elitsoldat – Skräddarsydda träningsevent för företag och privatpersoner.