fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Urban Lambertson.

Urban Lambertson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Urban Lambertson är en inspirerande överlevare från M/S Estonias förlisning – en av de mest gripande sjötragedierna i modern tid. Urban delar inte bara sin berättelse om överlevnad under otänkbara omständigheter utan belyser också kraften i mänsklig uthållighet, ledarskap i kris, och vikten av teamarbete när det verkligen gäller.

Urbans föreläsning erbjuder en unik inblick i de ögonblick som formar vår karaktär och vårt ledarskap. Genom sin personliga resa utforskar han djupa frågor om beslutsfattande under press, vikten av mental styrka och hur man kan hitta hopp i hopplöshet. 

Hans berättelser och insikter inspirerar till reflektion över våra egna liv och utmaningar, oavsett område.

Med en passion för att dela med sig av lärdomar som kan tillämpas både i professionella sammanhang och personliga strävanden, är Urban en oförglömlig talare som berör, utbildar och inspirerar. Hans presentationer lämnar inte bara ett bestående intryck utan utrustar även åhörarna med konkreta verktyg för att navigera i livets utmaningar med större självförtroende och beslutsamhet.

Upptäck hur Urban Lambertson kan inspirera och stärka din organisation eller ditt event genom att boka honom för ert nästa evenemang. Kontakta oss på BestSpeakers för mer information .

Exempel på föreläsningar upplägg och teman:

Upplägg – Urban Lambertson

 • Föreläsning 1 timme
 • Föreläsning 2 timmar
 • Workshop heldag
 • Workshop 2 dagar, Internat

Övriga insatser

 • Verksamhetsanpassat Utvecklingsprogram
 • Resursstöd i utvecklings- och förändringsarbete
 • Mentor- och coachingprogram
 • Utbildningsprogram ”Projektledarens ledarskap”
 • Utbildningsprogram ”Ett moget ledarskap – I rätt balans”

Föreläsning 1 timme
”Din mänskliga urkraft – redo att nyttjas när du som bäst behöver”

Urban delar i sin föreläsning med sig om sina upplevelser och erfarenheter som överlevare från m/s Estonias förlisning. Om hur hans urkrafter hjälpte honom att bemästra och överleva en stor katastrof. Om vikten av att förstå att människans inneboende krafter och förmågor att säkerställa överlevnad också är en generell urkraft som finns inom oss alla, redo att frigöras i vår vardag när den behövs som bäst! 

Föreläsning 2 timmar
”Lita på människan – Om människans inneboende förmåga att bemästra såväl de små som de stora prövningarna i livet samt hur du som ledare med tillit till denna insikt kan ta din verksamhet mot nya höjder”

(Vidareutveckling av 1-timmes föreläsningen med ytterligare inblick i Urbans utvecklingsresa samt med en tydlig och förstärkt koppling till hur du med nyvunna insikter kan utvecklas till en mogen ledare och påverka i din vardag).

Workshop heldag

Med utgångspunkt från Urbans föreläsning ”Lita på människan” så bygger vi här vidare på temat:
 ”Den kalibrerade verksamhetskompassen – Om hur du utvecklar en tillitsdriven och ansvarstagande verksamhetskultur som är redo att göra skillnad och anta de stora utmaningarna”

Deltagarna får med sig en insikt och förståelse för hur de behöver arbeta för att frigöra individers fulla potential samt hur den för att lyckas behöver samordnas i en ”kalibrerad kompass” för bästa resultat och effekt! Föreläsning varvat med forskningsresultat från framgångsrika projekt samt om de trender vi nu ser i dynamiska och framgångsrika företag i en snabbt föränderlig och utmanande värld. 

Workshop 2 dagar, Internat
Motsvarande upplägg som workshop heldag med följande tillägg:

 • Introduktion till arbetsprocess för framtagande av kalibrerad verksamhetskompassen 
 • Fördjupad kunskap om kompassens olika beståndsdelar
 • Praktisk träning i ledarskap, kommunikation och förändringsarbete för utveckling och integrering av verksamhetskompass i vardagen
 • Påbörjad inventering och handlingsplan