fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Livvakten Carl.

Livvakten Carl

Kontakta oss för kostnadsfri support

Carl är den före detta livvakten som blev utsatt för ett mycket dramatiskt överfall. Han sköts ned med flera skott och attackerades med syra på en lekplats mitt på dagen.

Åren utomlands över. Carl hade tagit av sig skyddsvästen. Nu väntade ett liv långt ifrån det som kringflackande livvakt till diplomater, kungligheter, artister, politiker och näringslivstoppar runt om i världen. Han återvände till Sverige för ett lugnare liv. Inga fler biljakter, inga nödutgångar, inga vapen eller bilbomber. Men det är då det smäller.

I en lekpark i Stockholm, mitt på dagen, blir Carl beskjuten med flera skott i kroppen och attackerad med syra i ansiktet. Hans berättelse är ett sant dokument som troligen kommer att bli manuset till en film. Historien väcker lika mycket värme och sympati som den skrämmer och fascinerar. Carl är känd för att komma med andra infallsvinklar som ger träffsäkra analyser och ser omvärldsbevakning i ett nytt ljus. Helt tvärtom.

Som föreläsare och utbildare har Carl inspirerat många människor om den tuffa vägen tillbaka. Hans förmåga att leverera sitt budskap, hans unika egenupplevda och ibland fruktansvärda erfarenheter blandat med vetenskapliga fakta har gjort honom till en populär föreläsare och rådgivare. Carl jobbar idag inom risk management som problemlösare och personsäkerhetskonsult. Han utbildar även myndigheter organisationer, säkerhetskoordinatorer samt företag inom flera säkerhetsrelaterade ämnen.

Carls föreläsningar:

Att leva på bonustid
Ledarskap och självledarskap
Tvärtom

Är du intresserad av att boka Livvakten Carl? Eller vill du kanske ha mer information om Livvakten Carl eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.