fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Mia Kleregård.

Mia Kleregård

Kontakta oss för kostnadsfri support
Med insikter direkt inifrån Silicon Valley och det unika Singularity University besitter Mia kunskap om framtidens trender och kraven som den exponentiella omställnings takten inom digitaliseringen ställer på både organisation och ledarskap.

Efter en framgångsrik karriär inom resebranschen tog hon steget tillbaka till Sverige, där hon var en av de mest framträdande ledarna inom Systembolagets framgångsrika förändringsresa, som enklast beskrivs “Från myndighet till serviceorganisation”. Mias förmåga att bryta ned svårbegripliga strategier till enkla budskap som lever i verksamheten har varit en av de stora framgångsfaktorerna.

Att visa med handling att orden har mening är hennes ledarskapsfilosofi som hon idag tränar exekutiva talanger i över hela världen. Mia är idag VD för e-Merit Academy som är en disruptiv akademi inom utbildning, där fokus ligger på att förbereda ledare inför transformationen till CyberAge via att lösa företagens strategiska affärsutmaningar.

Mia har deltagit i flertalet High Levels Leaders Summit inom FN’s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen, då med fokus på ledarskap och innovation.

Stephen Hawking kallar det för en av “Vår tids viktigaste samtal” Artificiell intelligens (A.I.) och dess påverkan på allt från våra relationer till hur vi arbetar kommer att vara omvälvande, kanske till och med bortom våra vildaste fantasier.

Med utgångspunkt i den senaste tidens utvecklingen och trender direkt från Silicon Valley inspirerar Mia framtidens ledare att anamma de fantastiska möjligheter och tuffa utmaningar som möter företag. Du får följa med på en resa där vi utforskar samhället i allmänhet och affärsvärlden i synnerhet utifrån några av världens främsta entreprenörers perspektiv, såsom Elon Musk, Jeff Bezoz och Ray Kurzweil. Hur hanterar dom en alltmer komplex och osäker omvärld där datamängden exploderat och att fatta rätt beslut känns svårare och svårare? Hur ser dom på A.I. och hur kommer tror dom att det kommer påverka allt från deras affärsmodeller till samhället i stort? Vad kan vi lära oss?

Med värme, humor och stort engagemang delar Mia med sig av sina egna perspektiv och erfarenheter i allt från att driva stora organisationsförändringar till insikter i ledarskapets betydelse. Hon ger goda exempel och visar på enkla verktyg som du kan använda direkt i din verksamhet för att förbereda människor inför omställningen till en A.I.- och datadriven värld.