fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Troed Troedson.

Troed Troedson

Kontakta oss för kostnadsfri support

Att kunna är alltför ofta detsamma som att slippa tänka

Troed Troedson har arbetat som framtidsanalytiker i drygt 17 år och startade 1997 företaget Paradigmmäklarna som sedan dess bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden. Troed är också författare och en av landets absolut mest anlitade analytiker.

Troed har en bakgrund som fysiker och socionom och kommer att, på ett både roande och oroande sätt, beskriva vart vår omvärld är på väg och varför detta händer samt hur man kan hantera det. Att vara en framgångsrik ledare innebär att, före alla andra, förstå hur världen och ditt företag ser ut om några år. Ibland är det något helt annat än att ha erfarenhet från de gångna decennierna. En långsiktig IT-lösning är till exempel ofta gammal redan när den tas i bruk. Om två år måste vi antagligen återinvestera i något som vi inte ens känner till idag.

Vår utmaning blir istället att etablera så kortsiktiga lösningar som möjligt vilket Troed kommer hjälpa dig med.

Är du intresserad av att boka Troed Troedson? Eller vill du kanske ha mer information om Troed Troedson eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.