fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Frida Boisen.

Frida Boisen

Kontakta oss för kostnadsfri support

FRIDA BOISEN ÄR EN AV SVERIGES BÄSTA DIGITALA PROFILER. 

MED ENTUSIASM OCH KUNSKAP INSPIRERAR HON MÄNNISKOR OCH TAR VARJE EVENEMANG TILL EN NY NIVÅ.

Frida är Digital chef, vice VD och ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter!

Hon är författaren bakom boken ”Digital Succé – så lyckas du med sociala medier” och nybliven programledare i Lyxfällan i TV3.

2017 blev hon framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, och har tidigare utsetts till årets Digitala Ledare och är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler. Har av Resumé utsetts till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.

2016 utsågs Frida som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som Sociala medier-expert.

Frida drivs av passion och engagemang och lämnar ingen läsare, lyssnare eller åskådare oberörd!

Frida kan bokas som: Konferencier, moderator, föreläsare, samtalsledare.

Är du intresserad av att boka Frida Boisen? Eller vill du kanske ha mer information om Frida Boisen eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.