fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Jamie Woodruff.

Jamie Woodruff

Kontakta oss för kostnadsfri support

Jamie gjorde sig känd för allmänheten när han hackade Facebook som en del av en studenttävling på Bangor University där han studerade datorinformationssystem. Sedan dess har han upptäckt säkerhetshål i många högprofilerade operationer. 

Jamie startade sin hackingkarriär vid nio års ålder. Efter att ha blivit utslängd från både skola och college hamnade han på ett hackathon där ett företag som heter IT Security Experts såg hans potential och gav honom möjlighet att få sina certifieringar och skriva sina tentor för att bli en etisk hackare. Tack vare detta kunde han gå vidare och slutligen få en universtitetsexamen. Han har specialiserat sig på social teknik och gick nyligen med i Cybersmiles rådgivande avdelning som säkerhetsrådgivare och bidrar till att utveckla inlärningsverktyg och pedagogiska resurser.

Jamie talar om vikten av system- och nätverkssäkerhet och är känd för att ha upptäckt säkerhetsluckor i ledande applikationer från Facebook, YouTube, Twitter, Apple och Google.

I don’t want to just pat people on the back and say ”it’ll be all right” because it’s not. It’s not a matter of if you get hacked, it’s when.

https://www.wired.co.uk/article/jamie-woodruff-cybersecurity