fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Cecilia Hertz.

Cecilia Hertz

Kontakta oss för kostnadsfri support

Cecilia Hertz är industridesigner med rymden som unik nisch. Hon jobbar med att hitta nya innovationer och användningsområden på jorden för all den teknik och nya material som tas fram för rymdbruk.

Hennes företag samarbetar med NASA och ESA, och är Space broker för Sverige med primärt uppdrag att sprida rymdteknik till svensk industri. Genom att ta ner den kunskapen på jorden kan vi skapa ett mer hållbart samhälle och en bättre vardag för många, tex kring urbanisering, vattenbrist och skyddskläder. Framtidens samhälle tar form i rymden.

Boka en inspirerande föreläsning med Cecilia Hertz om rymden, innovation och hållbar utveckling.

Denna föreläsare har medverkat i vår Podcast, Hjärntillskott med Lydia, gå gärna in och lyssna där! Du hittar avsnittet på följande länk eller på valfri plats där du lyssnar på poddar. https://podcasts.apple.com/se/podcast/cecilia-hertz-rymden-och-allt-den-har-att-lära-oss/id1295633578?i=1000520308049