fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Jonas Kjellberg.

Jonas Kjellberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Jonas Kjellberg är en uppskattad föreläsare vid Stanford University och Stockholm School of Economics där han föreläser om entreprenörskap och hur man skapar en vinnande säljkultur. Han är en av grundarna till Skype men är också en erfaren riskinvesterare med framgångsrika investeringar som Zalando, Rocket Internet, Hello Fresh, Avito, Yell, Dafi ti och Lamoda. Jonas har varit ordförande för iCloud, såld till Apple och grundare av Player: IO.

Jonas har fokus på digitalisering, vad som behöver göras för att säkra innovationsintentionen och hur försäljningen kan byggas in i produkten för att omvandla dina kunder till en del av din säljkår. Kjellberg är specialiserad på att utveckla en grundläggande förståelse kring hur produkter, försäljning och lönsamhet
ska interagera för att skapa en framgångsrik verksamhet. Han stärker ledningsgrupper i att utveckla sin övergripande försäljningsstrategi och en vinnande försäljningskultur. Kundnöjdhet har blivit allt mer transparent, och i takt med att allt fler användare delar sina upplevelser ställs nya krav på dagens organisationer.

Är du intresserad av att boka Jonas Kjellberg? Eller vill du kanske ha mer information om Jonas Kjellberg eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.