Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Peter Hinssen.

Peter Hinssen

Kontakta oss för kostnadsfri support

The Network Always WinsPeter är en av Europas mest kunniga vad det gäller teknikens inverkan på vårt samhälle. Han har fokus på konsumentens antagande av teknik och om effekterna av det nätverksanslutna digitala samhället och om anpassning mellan verksamhet och IT. Peter är en av grundarna av Across Group och styrelseordförande i Across teknik och är för närvarande involverad som coach för chefer för att utveckla perspektiv på framtiden och hur man kan driva innovation. Han är också styrelseledamot och rådgivare i frågor som rör innovation och IT. Han utvecklar Executive Education workshops och medvetenheten att ta utmaningar i verksamheten med IT-lösningar och att utnyttja innovationspotentialen i IT. Peter föreläser på olika handelshögskolor i Europa. Han är en passionerad talare som ofta välkomnas på forum och konferenser runt om i världen.

Är du intresserad av att boka Peter Hinssen? Eller vill du kanske ha mer information om Peter Hinssen eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny