fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Peter Hinssen.

Peter Hinssen

Kontakta oss för kostnadsfri support

Peter är en av Europas mest kunniga inom teknikens inverkan på vårt samhälle. Han har fokus på konsumentens antagande av teknik, om effekterna av det nätverksanslutna digitala samhället och om anpassningen mellan verksamhet och IT.

Han har själv flera framgångsrika startups bakom sig, till exempel är han en av grundarna av Across Group och styrelseordförande i Across teknik. Dessutom är han för närvarande involverad som coach för chefer för att utveckla perspektiv på framtiden och hur man kan driva innovation.

Peter har skrivit flera bästsäljande böcker där den röda tråden är vikten i att följa med i de digitala trenderna och hur du kan göra detta. Hinssen gästade Hjärntillskott 2018 och gjorde där ett mycket uppskattat föredrag kring sin fjärde bok The Day After Tomorrow. Peter är en mycket frekvent anlitad föreläsare och har jobbat för, bland andra, Google, Microsoft, Apple och SAS. Han sitter även med i ett antal styrelser som rådgivare inom innovation och teknik.

Ledarskap, radikal innovation samt kunskap om hur digitaliseringen kommer påverka samhället och företagsvärlden är viktiga ämnen som Peter delar med sig av.

Är du intresserad av att boka Peter Hinssen? Eller vill du kanske ha mer information om Peter Hinssen eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.