fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Tegnell.

Anders Tegnell

Kontakta oss för kostnadsfri support

Ledarskap under press

Anders Tegnell är en svensk läkare och epidemiolog som är mest känd för sitt arbete som statsepidemiolog och ledare av Folkhälsomyndighetens arbete under COVID-19-pandemin i Sverige. Han har en lång erfarenhet inom epidemiologi och har tidigare varit involverad i arbetet med att hantera SARS-utbrottet år 2003.

Tegnell har beskrivits som en karismatisk och självsäker ledare som är väl respekterad inom sin profession.

Han valde en annan strategi än många andra länder genom att inte införa strikta lockdowns och istället lita på att människor själva följer rekommendationer om social distansering och personlig hygien. Många beslut var tvungna att fattas på kort tid, ofta med lite eller ingen forskning alls. Hans arbete har betonat vikten av att balansera folkhälsorisker mot ekonomiska och sociala konsekvenser, och har utmanat många etablerade idéer om hur pandemier ska hanteras.