fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Tony Blair.

Tony Blair

Kontakta oss för kostnadsfri support

Att leda en värld är ingen lätt uppgift. Detta har Tony Blair fått erfara, efter att ha varit Storbritanniens premiärminister 1997-2007 och ”styrt” världen. Först ihop med Bill Clinton och senare ihop med George Bush. Idag är Tony Blair Quartet Representative i Mellanöstern där han representerar USA, FN, Ryssland och EU för att hjälpa till i konflikten mellan Palestina och Israel. Tony Blair har även startat ”The Tony Blair Faith Foundation” vilken har som mål att öka respekten och förståelsen mellan världens alla religioner.

Är du intresserad av att boka Tony Blair? Eller vill du kanske ha mer information om Tony Blair eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.