Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Klas Hallberg.

Klas Hallberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Klas vill med sina föreläsningar och humor hjälpa företag och organisationer att få syn på vad som är angeläget och få dem att våga göra det. Han hjälper deltagarna till insikter genom att de får skratta och bli berörda. Under drygt 20 år mer än en miljon människor inspirerats att sätta fart.

EN AV VÄRLDENS BÄSTA TALARE

Endast  9 (nio) personer i hela världen, av de 5000 talare som rankats av oberoende organisationen SpeakerRating.com, har uppnått den nivå som kallas Diamond Speaker. Nu sällar sig Klas till skaran där bland andra Eddie Izzard, Michelle Obama och Anthony Robbins återfinns.

I februari 2019 mottog Klas utmärkelsen av grundaren David JP Phillips som säger:

“Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör som under sina 20 år som föreläsare målmedvetet och konsekvent jobbat in teknik efter teknik på ett sätt som få föreläsare har. Att se Klas på scenen är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester som ger dig i publiken bästa tänkbara upplevelse där och då och även när du lämnar lokalen. Hatten av för Klas! Jag är galet, galet stolt att få dela ut Sveriges första Diamond Speaker ackreditering.”

FLER PRISER:

Under åren har Klas flera gånger utsetts till  “Årets Talare”. Senast i november 2018 fick Klas Stora Talarpriset 2018 som är ett oberoende pris med motiveringen:“Med en enkel finurlig dramaturgi och med stort hjärta gör vår vinnare skillnad och hjälper andra till framgång.”

av vardagen och låter deltagarna både skratta, minnas och tänka efter. En kick för dig som vill ha en mer inspirerande vardag och bättre resultat.

Är du intresserad av att boka Klas Hallberg? Eller vill du kanske ha mer information om Klas Hallberg eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny