fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Klas Hallberg.

Klas Hallberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Klas vill med sina föreläsningar och humor hjälpa företag och organisationer att få syn på vad som är angeläget och få dem att våga göra det. Han hjälper deltagarna till insikter genom att de får skratta och bli berörda. Under drygt 20 år har mer än en miljon människor inspirerats att sätta fart.

EN AV VÄRLDENS BÄSTA TALARE

Endast 9 (nio) personer i hela världen, av de 5000 talare som rankats av oberoende organisationen SpeakerRating.com, har uppnått den nivå som kallas Diamond Speaker. Nu sällar sig Klas till skaran där bland andra Eddie Izzard, Michelle Obama och Anthony Robbins återfinns.

I februari 2019 mottog Klas utmärkelsen av grundaren David JP Phillips som säger:

“Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör som under sina 20 år som föreläsare målmedvetet och konsekvent jobbat in teknik efter teknik på ett sätt som få föreläsare har. Att se Klas på scenen är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester som ger dig i publiken bästa tänkbara upplevelse där och då och även när du lämnar lokalen. Hatten av för Klas! Jag är galet, galet stolt att få dela ut Sveriges första Diamond Speaker ackreditering.”

Skräddarsydda digitala föreläsningar. Exempel just nu:

Regelrätta peptalks – för hela organisationer och för mindre enheter

Jag inspirerar folk att fortsätta vara på tårna och inte börja muttra åt restriktioner och annat. Det är många som känner att det börjar ta emot och motivationen tryter. Då kan en dos Klas Hallberg via nätet vara en liten droppe i den stora bägaren.”

Hålla ihop gruppen och hålla organisationskulturen levande

Föreläsningar om hur organisationen kan leva sina värderingar och vidareutveckla sin kultur under en period när man inte får träffas fysiskt. Hela den här pandemin är krävande för oss på alla möjliga sätt och det gäller att vi verkligen använder varandra för att ge varandra energi. Därför känns mina små injektioner väldigt meningsfulla och jag är grymt peppad och redo att vara till nytta.