fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Lili Öst.

Lili Öst

Kontakta oss för kostnadsfri support

Vill du ha mindre gnäll, en bättre teamkänsla och högre energinivå på jobbet?
Då är Lili Öst den föreläsare du letar efter!

Med en unik mix av fakta, igenkänning, forskning, humor, musik, livsförändrande insikter och hög energi tar Lili Öst er med på en resa mot förändring. Hon är inte bara en erfaren föreläsare, utan också en framstående coach och inspiratör som hjälper chefer, medarbetare, team såväl som privatpersoner att nå sin fulla potential.

Med Lili Öst som er coach och inspiratör kommer ni att få de verktyg ni behöver för att skapa ett positivt ”flow” där samarbete och framgång blomstrar. Genom hennes beprövade SÅ KLART-metod kommer ni att lyfta varandra, höja arbetsglädjen och energin, förbättra kommunikationen och nå en helt ny nivå av resultat och affärsnytta. Lili Öst har blivit utnämnd till en av Sveriges bästa föreläsare fem år i rad och hennes imponerande bakgrund som artist och inom showproduktion gör henne till en självklar och trygg estradör.

Lili Öst har även skrivit böckerna ”Jag blir vad jag tänker” och ”SÅ KLART! Hur du och Attraktionslagen blir ett vinnande team”, samt drivit en populär podcast genom vilka hon har inspirerat tusentals människor till personlig utveckling. Idag driver hon bloggen bloggfokus.com

Ta steget mot en positiv förändring på er arbetsplats och låt Lili Öst guida er mot mindre gnäll, en bättre teamkänsla och en energinivå som kommer att lyfta er till nya höjder. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att skapa en arbetsplats där framgång och arbetsglädje går hand i hand!

Ett axplock av nöjda kunder:
Strawberry, HSB, Vattenfall, Nordea, Winn Hotel Group, Fritidsresor, SL, Frisörföretagarna, Branchföreningen för byggberedning, Herb Pharma, Master Training med flera.


Referenser:

”Vi är alla en Beyonce på vår egen scen. Det tar jag med mig idag! Min ”guldpåse” blev rejält påfylld efter en eftermiddag tillsammans med min fantastiska personal och Lili Öst när hon höll i ett inspirerande föredrag på Clarion Collection Hotel Victoria.
Vill ni inspireras, höja energin och få hjälp att tänka nytt? Genom sin tvärvetenskapliga metodik SÅ KLART-metoden, inspirerar hon till medvetenhet och förståelse för ett nytt sätt att leda både sig själv, teamet och företaget till önskade resultat, harmonisk framgång och psykisk hälsa.
Kan varmt rekommendera Lili Öst”.

Jessica Wennering GM Clarion Collection Hotel Victoria

 

”Med sina inspirerande föreläsningar och individuella samtal fick Lili oss att inte bara ta oss igenom den viktig förändring utan påverkade vårt sätt att arbeta, så att det blev en genomtänkt och positiv förändringsresa”!

Mica Almberg, VD Master Training

 

”Lili har en fantastisk känsla och förmåga att ”visualisera” och på ett lätt förståeligt sätt förmedla budskap och engagera, som både inspirerar och utvecklar och som berörde alla i våra team på alla nivåer. Väl investerade timmar som gett oss alla ny energi och inspiration, tankeställare och en och annan ögonöppnare att tänka /förhålla oss på ett bättre sätt till våra dagliga utmaningar”.

Patricia Häggblom, VD Clarion Collection Hotel Wellington & Hotel Esplanade

 

”Vi har haft förmånen att anlita Lili Öst både som coach, föreläsare, workshopsledare, konferencier och sångerska. Det unika med Lili är att hon är ett ”Kinderegg” med bred kompetens som täcker flera behov och områden. Hon har en förmåga att trollbinda publiken med sin professionalism och glädje samtidigt som hon förmedlar ett budskap som sätter sig djupt och som man tar med sig i arbetslivet såväl som privatlivet. Vi ser fram emot fortsatta framtida samarbeten med Lili Öst. Mina varmaste rekommendationer”

Fia Westerberg, Head of people and Culture, Winn Hotel Group

”Lilis framförande fick oss i Herb Pharma team att skratta så det ekade, tårarna trillande när det berörde hjärtat, eftertanken på vad lägger jag mitt fokus på, har för var och en av oss satt positiva känslor i rullning”.

Anneli Sandström VD, Herb Pharma Sverige AB

 

”Med hjälp av Lili Öst lyckades vi efter en mycket destruktiv och krävande tid efter pandemi, nedskärningar, ovisshet, stora påfrestningar och förändringar att få tillbaka våra ledares fokus ”på plus”, vilket varit helt avgörande för att snabbt komma tillbaka till en ny vardag. De hos oss som använt sig av Lili’s ”one-on-one” coaching har fått ett enormt utbyte av detta då Lili är extremt lyftande, genuint intresserad av individen och har förmågan att få in ett helhetsperspektiv på personen hon coachar. Vi rekommenderar Lili å det varmaste när det behövs hjälp med reflektion och utveckling för individ eller grupp”.

Katalin Paldeak Pålsson, COO Strawberry

”Lili har varit mycket uppskattad som person och för sin djupa kunskap kring våra energier, fokus på PLUS och förmågan att få fram sitt budskap. Att hon dessutom har en hög humorfaktor och får gruppen att skratta gör verkligen inte saken sämre. Jag vill verkligen å det varmaste rekommendera Lili för framtida uppdragsgivare. Ni kommer inte bli besvikna”.

Richard Svartvik, DOO Strawberry – Clarion Collection Sverige

”Lilis musikaliska föreläsning gav oss många bra reflektioner och nya tankar om mina egna val i livet. Föreläsningen går rätt in i hjärtat och ingen går därifrån utan att ha blivit berörd”.

Jeanette Hegedüs, Stf Sektionschef/Gruppchef Trygghetsservice Trafikavd. SL

”Lili Öst kom in i en tid då vi hade ett stort behov av en omstart. Vårt mål med samarbetet var att skapa utrymme för reflektion och styrka i ledarskapet. Lili är en trygg och duktig coach, som direkt vinner ledares förtroende. Hon visar tydligt vägen för vad som krävs för ett hållbart ledarskap, som är det viktigaste vi tar med oss framåt”.

Susanna Ståhl, DOO Strawberry – Quality Hotel Sverige