Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Lotta Schelin.

Lotta Schelin

Kontakta oss för kostnadsfri support

F.d. fotbollsproffs i svenska landslaget samt Lyon.

Lotta Schelin har medverkat som expertkommentator under Fotbolls EM och VM samt medverkat i “Masked Singers Sverige” som Jokern.. Lotta har också släpp en bok som sitt liv som fotbollsproffs och om livet. Hon spelade 2008–2016 i Olympique Lyonnais och spelade 185 landskamper i Sveriges landslag, i båda lagen med tröjnummer 8. 

30 augusti 2018 avslutade Lotta Schelin fotbollskarriären, efter långvariga skadeproblem efter huvudskada. Hon har också jobbat inom organisationen Frölunda Indians inom CRM.

Utmärkelser: Diamantfotbollen 2006, 2011,2102, 2013 och 2014. Gjort flest mål i landslaget någonsin. Fifas världslag 2007, All Star-lag VM 2011 och Guldsko för flest mål i EM 2013. Årets Ebba 2006 och Kristallkulan 3 ggr.

Vunnit Champions League med Lyon 2016.Lotta har en härlig personlighet samt duktig på att förmedla sitt budskap som en målmedveten person. 

Är du intresserad av att boka Lotta Schelin? Eller vill du kanske ha mer information om Lotta Schelin eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny