fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Lotta Schelin.

Lotta Schelin

Kontakta oss för kostnadsfri support

Lotta Schelin inledde sin elitkarriär som fotbollsspelare i Landvetter 2001. Landslagsledningen fick upp ögonen för henne ett par år senare. Sedan dess har hon spelat fyra OS, tre VM, fyra EM, vunnit OS-silver, VM-brons, och EM-brons, har tre Champions League-titlar med sitt franska klubblag Olympique Lyonnais, med vilka hon även har vunnit åtta franska ligatitlar och åtta cuptitlar. Hon har också tilldelats fem Diamantbollar. 

Med sina historiska 88 landslagsmål har hon gjort fler mål än någon annan svensk fotbollsspelare. 

Hösten 2018 tvingades Lotta avsluta sin aktiva karriär på grund av en skada. I dag jobbar hon som expertkommentator på TV4, arbetar deltid för Spelarföreningen och är även en uppskattad föreläsare. Hon delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar från sin långa och framgångsrika karriär, en damfotbollsspelares resa genom 2000-talet. En resa som innehållit både med- och motgångar, många olika typer av ledarskap, drömmar, förväntningar och press. En resa där hon längs vägen hittade sina egna framgångsnycklar.