fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Charbél Gabro.

Charbél Gabro

Kontakta oss för kostnadsfri support

Charbél Gabro, är den prisbelönte talaren som älskar att beröra – och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper Charbél tag i frågor om mångfald och inkludering genom forskning samt egna erfarenheter som flykting. Han ifrågasätter och skakar om när han tar med åhörarna på en resa som knappast lämnar någon oberörd. Med sig får man inte bara en ”aha”-upplevelse – utan också ett minnesvärt kunskapslyft och många skratt.

Charbels hjärta och engagemang i jämställdhetsfrågan har många gånger lyfts fram i riksmedia och uppmärksammats av bland annat Sveriges Television samt programlett P4 Karlavagnen. Dessutom är Charbél vinnare av Stora talarpriset – Sveriges bästa talare 2019, Årets talare – Genombrott 2018 och Narrenpriset 2018. 

Som föreläsare har han i flera år arbetat på uppdrag av kommuner, myndigheter, företag, skolor och institutioner och levererat upplevelsebaserade föreläsningar som involverat sin publik. Han har gjort hundratals föreläsningar och mött fler än 10 000 åhörare, såväl nyanlända som etablerade svenskar, som fått verktyg att bredda sin perspektivtäthet vilket i sin tur ger en mer fördomsfri rekrytering och ett öppnare klimat på arbetsplatsen.