fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Aina Thunem.

Aina Thunem

Kontakta oss för kostnadsfri support

Vad avslöjar vårt kroppsspråk? Hur ger vi egentligen ett bra första intryck? Och hur skapar vi goda relationer i verkligheten och online?

I snitt möter vi tre nya personer varje dag – i verkligheten eller online. Det är tre unika möjligheter att göra intryck och avtryck. Men ofta står vi vägen för oss själva genom att använda ett kroppsspråk som begränsar och motarbetar oss. Det är detta tema och möten Aina Thunem talar om i den underhållande och inspirerande föreläsningen KroppsBråk.

Ainas största styrka som föreläsare är att genom humor, historier och goda exempel skapar riktiga ”polletten ramlar ned”-ögonblick. Hon brinner för att inspirera så att du kan göra skillnad för dig själv och andra – vare sig temat är hur vi kommunicerar, bemöter varandra eller hanterar våra rädslor.

Kommunikation och möten mellan människor går som en röd tråd genom Ainas yrkeskarriär. Efter 10 år som journalist i Norge, flyttade Aina 2007 till Sverige för att arbeta med PR, marknadsföring och kommunikation. Hon har utbildat och inspirerat säljare och egenföretagare med workshops och föreläsningar och från detta har det växt fram en scenvan och energisk föreläsare.